Avloppsrensning, högtrycksspolning & avloppsspolning i Stockholm – Danderyd & Lidingö

Stopp i avlopp kan vara väldigt jobbigt att böka med och det är inte önskvärt att påträffa detta någonsin. Dock händer det alla någon gång i livet att en avloppsspolning med högtryck behövs för att kunna göra rent i avloppet och det ska kunna fungera som det ska. Vi utför avloppsrensning på Lidingö med omnejd!

Hur går det till? Högtrycksspolning i Stockholm – Danderyd & Lidingö

Med hjälp av våra bilar som är utrustade med högtrycksaggregat så går vi ner i avloppsrören och utför en högtrycksspolning. Där skjuter en stark stråle med riktigt varmt vatten. Med den långa avloppsspolningsslangen så kommer vi åt djupt nere i rören. Då kan vi avlägsna både fett och annat smuts på ett väldigt djupt plan. Inget stopp i avloppet på Lidingö är svårt nog.

Högtrycksaggregaten i våra bilar är väldigt starka och klarar av även de mest tuffa förhållandena för att man ska kunna vara säker på att rören är ordentligt rengjorda efter utfört arbete.

När bör man avloppsspola? Avloppsspolning i Stockholm – Danderyd & Lidingö

Det kan ibland vara svårt att veta när man skall behöva genomföra en avloppsspolning med högtryck men det är alltid bra att tänka ett steg före och inte vänta in tills den värsta skadan är skedd.

Det första tecknet på att det kommer behövas är att det inte rinner ner ordentligt i brunnar i badrummet eller att det börjar bubbla i köket och att vattnet rinner ner väldigt segt. När detta uppstår framför en så är det dags att ta tag i saken och man bör inte göra misstaget att undvika etta. Hör av dig till oss så hjälper vi dig genom hela processen.

Man kan även förebygga stopp i avloppet genom en regelbundna, planerade underhållsspolningar. På så sätt håller man rören rena från fetter, rost, slam och andra avlagringar, något som annars gör att det blir stopp i avloppet. Att inte avloppspola kan leda till att rören går sönder, vilket i sin tur leder till akuta stopp och även ordentliga vattenskador.

Ibland räcker det inte med en underhållsspolning för att vattnet ska rinna ner ordentligt. Då kan man behöva ta till en mer ordentlig högtrycksspolning för att det ska lossna. Vi utför även rörinspektioner för att mer exakt kunna se var problemen ligger.

Vi arbetar främst i följande områden:

Rensa avlopp & avloppsrensning i Stockholm, Lidingö, Danderyd, Värmdö, Nacka, Gärdet, Östermalm, Täby och Åkersberga.

Kontakta oss på telefon: 08-767 27 10 dagtid och kvällstid.

Spolbil för avloppsrensning, avloppsspolning, hetvattenspolning & högtrycksspolning i Stockholm, Lidingö & Danderyd Avlopp Danderyd, Lidingö, Stockholm Högtrycksutrustad spolbil